Fontos: ezt OLVASD EL!

Spread the love

FTC szükséges webhely közzététele: Önnek feltételeznie kell, hogy a weboldal tulajdonosának van egy affiliate kapcsolata az ezen a weboldalon említett termékekkel és szolgáltatásokkal, és kompenzálható, ha a szolgáltatótól vásárol. Mindig ügyelnie kell az átvilágításra, mielőtt vásárolna árukat vagy szolgáltatásokat online. A tulajdonos nem fogad el fizetést vagy árut a véleményekért cserébe. Minden termék véleményét őszintén és tárgyilagosan írják.

 

Készítsen egy Vision Boardt az Amazon Services LLC Associates Programban, amely egy affiliate reklámprogram, amelynek célja, hogy olyan webhelyeket biztosítson, amelyek a hirdetési díjak megszerzését hirdetik és összekapcsolják az amazon.com-ra.

 

Copyright © 2018 Whitehurst Ventures, LLC. All rights reserved.

All images on this website are copyrighted. Commercial use of any of these images in any form is strictly prohibited. See Copyright Notice

 

 

 

Szerzői jogi megjegyzés

Az oldal összes tartalma, beleértve az összes képet és szöveget, szerzői jogvédelem alatt áll.

 

Az összes szöveg csak megtekintési célból jelenik meg. A honlapon található szöveges tartalom a Whitehurst Ventures, LLC előzetes írásos engedélye nélkül nem másolható, reprodukálható, nem terjeszthető, manipulálható, nem vethető ki, nem használható fel vagy módosítható.

 

Képek használata ezen a weboldalon

Személyes használatra:

Nagyon szívesen tölthet le vagy nyomtathat képeket ezen a weboldalon személyes használatra. A “személyes használat” nem tartalmazza a blogodat, a webhelyedet vagy bármely más olyan webes tulajdonot, amelyből pénzt keres.

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy bármelyik képünket a Pinterest tábláihoz rögzítjük, és őszintén örülnénk annak, ha egy linket visszahelyeznénk az oldalra, ahol megtalálta a képet, vagy egy linket a kezdőlapunkra: https: / /www.makeavisionboard.com

 

Kereskedelmi felhasználásra:

Az ezen a webhelyen található bármely kép kereskedelmi felhasználása szigorúan tilos. A jelen weboldalon található képek a Whitehurst Ventures, LLC előzetes írásbeli engedélye nélkül nem másolhatók, reprodukálhatók, nem terjeszthetők, manipulálhatók, kivetíthetők, felhasználhatók vagy módosíthatók.

 

A szerzői joggal védett képek ezen a webhelyen található kérdéseire, illetve a kereskedelmi felhasználásra vonatkozó engedélykérésre kérjük, vegye fel a kapcsolatot az űrlap használatával a Kapcsolatfelvétel oldalon.

 

Mit jelent ez egyszerű angol nyelven?

Helló! Susan LaBorde vagyok, és a Make A Vision Board weboldalának alkotója és tulajdonosa vagyok. Általában nem szeretem a szerzői jogi közleményeket, mert olyan keménynek és barátságosnak hangzik, de itt van az üzlet.

 

Hatalmas idő, munka és pénz jár a weboldal minden oldalának tartalmára, beleértve a kutatást, az írást és az összes kép és grafikát. Ha olyan szöveget vagy képeket találsz, amelyeket saját személyes látóasztalánál szeretne használni, ami csodálatos, és szívesen használod. Ha meg szeretné illeszteni a képeket, amelyek túlságosan nagyok, és reméljük, a linket vissza is fogjuk adni a webhelyünkre, mert segíthet másoknak megtalálni azokat a hasznos információkat, amelyek segítenek nekik.

 

Másrészről nem helyes a bekezdések vagy oldalak vagy képek másolása, és blogok vagy webhelyek használatára vagy más módon, amellyel pénzt keresnek. Tudom, ez nem lehet agya, de csodálatos, hogy hány ember gondolja, hogy bármi az interneten ingyenes a vételhez. Bízz bennem, nem az. A weboldalakon látott szerzői jogi figyelmeztetések komolyak, és igen, ténylegesen bíróság elé állíthatók azok megsértése miatt.

 

Emellett vannak olyan emberek is ezen a világon, akik jobban tudják, de még mindig nem gondolnak arra, hogy ellopják mások kemény munkáját. Őszintén szólva meglepett vagyok.

 

A tartalmamat szó szerint másolták weboldalakon, blogokon, Facebook oldalakon és számos más helyen. Egy személy még egy bekezdést is átmásolt ezen az oldalon, és felhasználta az Instagram profilinformációjával. Mi a fene?

 

A legbosszantóbb, de ugyanakkor szórakoztató, olyan nő, aki másolja át a “Mi a látóasztal?” Oldal tartalmát (szó szerint), és saját honlapján tesz. Ő mindenesetre életvezető. Rosszabb, weboldalán “elismert szerzőnek” nevezi magát. Gee, hiszen tényleg azt írtam, hogy ez egy elismert szerző lett ?!

 

Csodálatos, nem igaz?

 

Ne érts félre. Bizonyára nem állítom, hogy minden válasz, az élet vagy bármi más. Van azonban egy dolog, amire biztos vagyok benne, és ez az. Ha van olyan kereskedelmi weboldal vagy blog vagy üzlet, amelyet használni szeretne, hogy segítsen másoknak létrehozni egy jobb életet, akkor semmi esetre sem lophat bármi. Lusta és csaló embereket minden eredeti ötletet kínál, ha csak tölt egy kis időt gondolkodni és létrehozni. A tartalom vagy képek ellopása szintén illegális, mert sérti a szerzői jogi törvényeket. Ezenkívül a lopás valóban rossz karma.

 

Tehát azoknak a becsületes embereknek, akik soha nem álmodnak bármit ellopni, és azokat a becsületes embereket, akik egyszerűen nem vették észre, hogy engedélyt kell kapnia a tartalom és a képek internetes használatára, elnézést kérek, ha ez a szerzői jogi megjegyzés kissé keménynek és hirtelennek tűnik. Sajnálatos módon szükség van azoknak a kevés embernek, akik jobban tudják és csinálják. Mindig azt akarom, hogy az élet tisztességes legyen, szóval ez az oldal itt van az emberek számára. Amikor bajba kerülnek, nem mondhatják, hogy nem figyelmeztettek rá.